Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με έξοδα και ευθύνη του πελάτη.

Το προϊόντα μας αποστέλλονται με την Acs courier με χρονικό περιθώριο 1 εώς 3 εργάσιμες ημέρες σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

Το κόστος της αποστολής για παραγγελίες εώς 15 κιλά είναι 4.15€ ανά παραγγελία και επιπλέον έξοδα αντικαταβολής 3.10€.

Για παραγγελίες με μεγαλύτερο βάρος η αποστολή γίνεται μετά από επικοινωνία του καταστήματος με τον αγοραστή.


Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών απο την τιμολόγηση και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής έκγκρισης απο την CharismaEvents.

Σε χειροποίητα προϊόντα που δημιουργούνται κατά παραγγελία δεν γίνονται επιστροφές.
Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του μαζί με όλα τα απαραίτητα πρωτότυπα έγγραφα – αποδεικτικά της συναλλαγής.

Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.

Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η επιχείρηση υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε.

Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.